ناودانی از دیگر مقاطع فولادی است که دارای یک سری ویژگی های فیزیکی و کاربردی منحصربفرد می باشد. در حال حاضر توسط مجموعۀ ورق کاران ساعی، امکان سفارش انواع ناودانی برای صاحبان صنایع فراهم می باشد. در این جا قصد داریم به معرفی پروفیل ناودانی و موارد کاربرد ناودانی بپردازیم تا بیشتر با این نوع محصول فولادی آشنا شویم. نبشی نوعی پروفیل است که دارای یک سطح افقی با نام جان و دو سطح عمودی با عنوان بال می باشد. فروش ناودانی با جنس های متفاوت از جمله گالوانیزه، استیل استنلس و آلومینیوم صورت می گیرد. عمدتاً ناودانی آلومینیومی از وزن سبک تری برخوردار بوده و دارای قابلیت شکل پذیری و مقاومت بالایی می باشد. کاربرد عمدۀ ناودانی را می توان در امور ساخت و ساز و ساخت شاسی های تریلر مشاهده نمود که در ادامه بیشتر به جزئیات این موضوع مهم می پردازیم.
موارد خرید ناودانی و انواع آن
ناودانی نیز همانند دیگر محصولات فولادی دارای دسته بندی متفاوتی می باشد و به بدین وسیله معرف نوع کاربری آنها می باشد. ناودانی از نظر شکل ظاهری همانند U و به روش های مختلف همچون فابریک نورد سرد، فابریک نورد گرم و پرسی ساخته می شوند. در نتیجه متناسب با نوع کاربری می توان در صنایع مختلف از مزایای انواع ناودانی بهره برد. ناودانی ها به دلیل نحوۀ تولید و شکل ظاهری که از آن برخوردار هستند در دسته بندی متفاوتی عرضه می شوند. بنابراین افرادی که قصد خرید ناودانی دارند، باید اطلاعات جامعی نسبت به تفاوت و موارد کاربرد هر یک از انواع ناودانی داشته باشند.
ناودانی نورد شده به طور مستقیم از ذوب شمش خام درون قالب های مخصوص ناودانی ساخته و با عنوان ناودانی فابریک شناخته می شوند. این در حالی است که جهت تولید ناودانی پرسی از پرس ورق هایی به طول 6 متر بهره گرفته می شود. مطابق با نیاز مشتریان در اندازه های متفاوت تولید می شوند.
فروش ناودانی بر اساس شکل ظاهری
خرید و فروش ناودانی علاوه بر فرآیند تولید، بر اساس شکل ظاهری نیز در دسته بندی متفاوتی صورت می گیرد که می توان به ناودانی ساده و ناودانی مشبک اشاره نمود. البته پروفیل ناودانی بر اساس وزن نیز در دو طبقه بندی ناودانی سبک، ناودانی سنگین تولید و عرضه می شوند. بدین ترتیب متناسب با صنایع مختلف می توانند از مزایای هر یک از انواع ناوادانی بهره گیرند. کاربرد عمدۀ ناودانی را می توان در ساخت اتاق کامیون، انواع چارچوب درب و پنجره، قاب دستگاه های صنعتی، ساخت انواع پایه و قالب و ... مشاهده نمود. از ویژگی های مهم ناودانی می توان به مقاومت بالای آن در برابر تنش های فولادی، نصب آسان، قابلیت تحمل فشار در برابر ضربه، طول عمر بالا، عدم اشغال فضای زیاد و وزن مناسب اشاره نمود.
عوامل تعیین قیمت ناودانی
با توجه به مطالبی که در قسمت فوق بدان اشاره نمودیم، قیمت ناودانی بر اساس مدل، شیوۀ تولید، وزن، ابعاد، ضخامت، کیفیت و نوع استاندارد آنها تعیین می گردد. جهت خرید و فروش ناودانی، تولید کنندگان جدول وزنی ناودانی را تهیه نموده اند. بدین وسیله بتوانند نوع کاربری هر کدام از انواع ناودانی را به طور دقیق مشخص نمایند. چرا که ناودانی از دو بال و یک جان تشکیل شده است که هر کدام از آنها به تنهایی دارای وزن و سایز هستند. بدین ترتیب انتخاب نوع ناودانی بر روی محاسبات وزنی سازه و نوع کاربری که برای آن در نظر گرفته شده است، تأثیرگذار خواهد بود. بنابراین جهت خرید ناودانی نیاز به داشتن دانش کافی است و اینکه اطلاعات جامعی نسبت به نوع کاربری ناودانی داشته باشید. در نهایت می توانید با کارشناسان فروش مجموعۀ ورق کاران ساعی مشورت نموده و سفارش نهایی خود را جهت خرید ناودانی با قیمت ارزان ثبت نمائید و در محل مورد نظر تحویل بگیرید.